Turks brood met een twist! Deze pizza variant is een mega lekkere manier om een Turks brood te gebruiken voor de avondmaaltijd.
Verwarm de oven voor op 180 graden. En bekleed 2 bakplaten met bakpapier.
Snijd het Turks brood doormidden, zodat er 2 ronde 'pizza' bodems ontstaan. Leg deze beide op een bakplaat en besmeer beide in met de tomaten passata.
Verhit de olie in een pan. Snijd de champignons in plakjes en bak deze op in de pan.
Verdeel de gebakken champignons, de half gedroogde tomaten, de Italiaanse kruiden en de geraspte kaas over de bodems.
Bak de Turks brood pizza's in 10 minuten af in de voorverwarmde oven.
Haal de Turks brood pizza's uit de oven en verdeel de ham en de verse basilicum er overheen.
Heb jij deze Turks brood pizza's gemaakt? Vergeet het niet te delen op Instagram of Facebook en @madelinsfood.nl te taggen!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven voor op 180 graden. En bekleed 2 bakplaten met bakpapier.
Snijd het Turks brood doormidden, zodat er 2 ronde 'pizza' bodems ontstaan. Leg deze beide op een bakplaat en besmeer beide in met de tomaten passata.
Verhit de olie in een pan. Snijd de champignons in plakjes en bak deze op in de pan.
Verdeel de gebakken champignons, de half gedroogde tomaten, de Italiaanse kruiden en de geraspte kaas over de bodems.
Bak de Turks brood pizza's in 10 minuten af in de voorverwarmde oven.
Haal de Turks brood pizza's uit de oven en verdeel de ham en de verse basilicum er overheen.
Heb jij deze Turks brood pizza's gemaakt? Vergeet het niet te delen op Instagram of Facebook en @madelinsfood.nl te taggen!