Een traybake is de perfecte avondmaaltijd voor als je geen tijd hebt om te koken. Je legt alles op een bakplaat en schuift het zo de oven in. En dan komt er ook nog eens een heerlijk gerecht uit de oven!
Was de krieltjes en snijd ze eventueel half door.
Kook de krieltjes in ongeveer 5 minuten voor. Zorg ervoor dat ze niet te gaar worden, ze gaan ook nog de oven in.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd de courgette in halve maantjes, de paprika in stukken en de champignons doormidden.
Hak de knoflook en de kruiden aan een takje rozemarijn fijn.
Beleg een bakplaat met bakpapier en meng daarop alle ingrediënten door elkaar.
Bak voor 25-30 minuten af in de voorverwarmde oven.
Bereid ondertussen een stukje vlees/vis/vega naar keuze of leg deze ook op de bakplaat.
Heb jij deze traybake gemaakt? Vergeet het niet te delen op Instagram en @madelinsfood.nl te taggen!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Was de krieltjes en snijd ze eventueel half door.
Kook de krieltjes in ongeveer 5 minuten voor. Zorg ervoor dat ze niet te gaar worden, ze gaan ook nog de oven in.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd de courgette in halve maantjes, de paprika in stukken en de champignons doormidden.
Hak de knoflook en de kruiden aan een takje rozemarijn fijn.
Beleg een bakplaat met bakpapier en meng daarop alle ingrediënten door elkaar.
Bak voor 25-30 minuten af in de voorverwarmde oven.
Bereid ondertussen een stukje vlees/vis/vega naar keuze of leg deze ook op de bakplaat.
Heb jij deze traybake gemaakt? Vergeet het niet te delen op Instagram en @madelinsfood.nl te taggen!