Romige avocado en warme gegrilde groenten op een knapperig broodje. Het water loopt je toch gelijk in de mond? En met dit broodje krijg je meteen allerlei gezonde voedingsstoffen binnen. Win - win!
Rooster de boterhammen tussen een grill totdat ze knapperig zijn. Als je geen broodrooster/grill hebt bak ze dan zonder olie in een pan of leg ze even in de oven.
Snijd de champignons in plakjes, de paprika in stukjes en de courgette in kwarten.
Verhit de olie in een (gril)pan en bak de groenten aan, voor ongeveer 5 minuten.
Snijd ondertussen de avocado half door en verwijder de pit. Haal het vruchtvlees uit de avocado en prak dit fijn.
Maak de avocado op smaak met een scheutje limoensap en de kruiden.
Smeer het avocado mengsel over de toast en verdeel de groenten hier overheen.
Maak eventueel nog meer op smaak met peper en chilivlokken. Enjoy!
Heb jij deze lekkere toast gemaakt? Vergeet het niet te delen op Instagram en @madelinsfood.nl te taggen!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Rooster de boterhammen tussen een grill totdat ze knapperig zijn. Als je geen broodrooster/grill hebt bak ze dan zonder olie in een pan of leg ze even in de oven.
Snijd de champignons in plakjes, de paprika in stukjes en de courgette in kwarten.
Verhit de olie in een (gril)pan en bak de groenten aan, voor ongeveer 5 minuten.
Snijd ondertussen de avocado half door en verwijder de pit. Haal het vruchtvlees uit de avocado en prak dit fijn.
Maak de avocado op smaak met een scheutje limoensap en de kruiden.
Smeer het avocado mengsel over de toast en verdeel de groenten hier overheen.
Maak eventueel nog meer op smaak met peper en chilivlokken. Enjoy!
Heb jij deze lekkere toast gemaakt? Vergeet het niet te delen op Instagram en @madelinsfood.nl te taggen!