Wie wordt er nou niet blij van pannenkoeken? En helemaal als ontbijt 🙂 Door het ei en de kwark zijn het goede voedzame pannenkoekjes!
Meng in een kom het ei, de kwark, het meel, het bakpoeder en eventueel het vanille aroma door elkaar.
Verhit de helft van de olie in een koeken- of pannenkoekenpan op middelhoog vuur.
Schep de helft van het beslag in kleine hoopjes in de pan. Bak de pannenkoekjes goudbruin. Wacht tot er kleine belletjes ontstaan in het beslag en bak dan ook de andere kant goudbruin. Herhaal dit nog een keer of tot dat het beslag op is.
Verdeel de stroopwafelpasta en de mini stroopwafels over de pannenkoekjes.
Eet smakelijk!
Heb jij dit recept gemaakt? Super leuk als je het deelt op Instagram! En vergeet @madelinsfood.nl niet te taggen 🙂
Ingrediënten
Aanwijzingen
Meng in een kom het ei, de kwark, het meel, het bakpoeder en eventueel het vanille aroma door elkaar.
Verhit de helft van de olie in een koeken- of pannenkoekenpan op middelhoog vuur.
Schep de helft van het beslag in kleine hoopjes in de pan. Bak de pannenkoekjes goudbruin. Wacht tot er kleine belletjes ontstaan in het beslag en bak dan ook de andere kant goudbruin. Herhaal dit nog een keer of tot dat het beslag op is.
Verdeel de stroopwafelpasta en de mini stroopwafels over de pannenkoekjes.
Eet smakelijk!
Heb jij dit recept gemaakt? Super leuk als je het deelt op Instagram! En vergeet @madelinsfood.nl niet te taggen 🙂