Recepten

Gevulde courgette met kip en rijstEen heerlijke maaltijd die goed binnen je eetpatroon past wanneer je aan het afvallen bent. Niet zo veel tijd om te koken? Bereid de gevulde courgettes vast voor, totdat ze in de oven moeten. De laatste stap kan je doen wanneer je wil gaan eten.
Turks brood pizzaTurks brood met een twist! Deze pizza variant is een mega lekkere manier om een Turks brood te gebruiken voor de avondmaaltijd.
Pasta salade met gerookte kip en avocadoDe smaken van gerookte kip en romige avocado gaan perfect samen! Voeg het toe aan een pasta salade en je hebt binnen een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel staan.
Courgette soep met pestoCourgettes zijn in de zomerperiode volop goedkoop te verkrijgen, je kan ze heerlijk verwerken in een soep. De pesto geeft het een lekkere verrassende twist!
Aubergine pizza’sHeerlijk die pizza’s, om iedere dag wel te eten. Om dat te kunnen doen hier een versie met aubergine als bodem. Eet het bij de lunch of als bijgerecht bij de avondmaaltijd.
Paprika soepEen heerlijk simpel recept voor soep, lekker als voorgerecht, lunch of met wat extra balletjes gehakt en brood als comfy avondmaaltijd.
1 2

Scroll naar boven