Gebakken appel bij het ontbijt is, als je het mij vraagt het perfecte ontbijt bij herfstig weer.
Snijd een appel in stukjes.
Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur.
'Bak' de appel in een pan (zonder olie) voor ongeveer 1 minuut.
Voeg de kaneel toe aan de appel en voeg een scheutje water toe. Laat dit voor 2-3 minuten pruttelen.
Als het water is verminderd en de appel een beetje sticky is geworden voeg je de havermout toe. Roer dit er doorheen.
Schep de kwark in een bakje en meng en top dit af met de gebakken appel en stukjes walnoot.
Heb jij dit ontbijtje met gebakken appel gemaakt? Vergeet het niet te delen op Instagram of Facebook en @madelinsfood.nl te taggen!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Snijd een appel in stukjes.
Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur.
'Bak' de appel in een pan (zonder olie) voor ongeveer 1 minuut.
Voeg de kaneel toe aan de appel en voeg een scheutje water toe. Laat dit voor 2-3 minuten pruttelen.
Als het water is verminderd en de appel een beetje sticky is geworden voeg je de havermout toe. Roer dit er doorheen.
Schep de kwark in een bakje en meng en top dit af met de gebakken appel en stukjes walnoot.
Heb jij dit ontbijtje met gebakken appel gemaakt? Vergeet het niet te delen op Instagram of Facebook en @madelinsfood.nl te taggen!