Baked oats zijn het perfecte ontbijtje voor als het weer wat herfstiger weer is. Heb je niet zoveel tijd in de ochtend? Maak het beslag de avond ervoor vast klaar. In de ochtend hoef je het alleen nog maar in de oven te zetten.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Voeg alle ingrediënten, behalve de appel toe aan een blender en mix totdat er een glad beslag ontstaat.
Doe 2/3e van het beslag in een kleine ovenbestendige schaal.
Verdeel de appel over het beslag en top dit af met de rest van het beslag, zodat de appel niet meer te zien is.
Zet het ovenschaaltje in de voorverwarmde oven en bak het in 25-30 minuten af.
Psssst, voeg er ook eens een klein handje rozijnen aan toe voor de echte appeltaart vibes.
Heb jij de baked oats gemaakt? Vergeet het niet te delen op Instagram en @madelinsfood.nl te taggen!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Voeg alle ingrediënten, behalve de appel toe aan een blender en mix totdat er een glad beslag ontstaat.
Doe 2/3e van het beslag in een kleine ovenbestendige schaal.
Verdeel de appel over het beslag en top dit af met de rest van het beslag, zodat de appel niet meer te zien is.
Zet het ovenschaaltje in de voorverwarmde oven en bak het in 25-30 minuten af.
Psssst, voeg er ook eens een klein handje rozijnen aan toe voor de echte appeltaart vibes.
Heb jij de baked oats gemaakt? Vergeet het niet te delen op Instagram en @madelinsfood.nl te taggen!