Heerlijk die pizza's, om iedere dag wel te eten. Om dat te kunnen doen hier een versie met aubergine als bodem. Eet het bij de lunch of als bijgerecht bij de avondmaaltijd.
Beleg een bakplaat met bakpapier en verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd de aubergine in plakken van ongeveer 5 mm dik en verdeel over de bakplaat.
Verdeel de tomatenpuree over de plakken.
Scheur of snijd de paddenstoelen en verdeel dit over de plakken.
Strooi over iedere 'pizza' wat peper, Italiaanse kruiden en als laatste de Parmezaanse kaas.
Schuif de bakplaat voor 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eetsmakelijk!
Heb jij aubergine pizza's gemaakt? Vergeet het niet te delen op Instagram en @madelinsfood.nl te taggen!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Beleg een bakplaat met bakpapier en verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd de aubergine in plakken van ongeveer 5 mm dik en verdeel over de bakplaat.
Verdeel de tomatenpuree over de plakken.
Scheur of snijd de paddenstoelen en verdeel dit over de plakken.
Strooi over iedere 'pizza' wat peper, Italiaanse kruiden en als laatste de Parmezaanse kaas.
Schuif de bakplaat voor 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eetsmakelijk!
Heb jij aubergine pizza's gemaakt? Vergeet het niet te delen op Instagram en @madelinsfood.nl te taggen!