Madelin Pelgröm
Kwaliteitsgeregistreerd diëtist & voedingsvoorlichter

Hey! Wat leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen!

Mijn naam is Madelin. Ik ben opgegroeid op de boerderij, midden in de natuur. Al sinds kleins af aan interesseert voeding en het buitenleven mij enorm. Het koken en bakken begon dan ook al vroeg en inmiddels is het ontwikkelen van gebalanceerde en makkelijke recepten en het coachen naar een gezonde en gevarieerde leefstijl een enorme passie geworden. Met een driejarige studie voor voedingscoach- en voorlichter en een vier jarige HBO opleiding voeding en diëtetiek heb ik inmiddels veel kennis over gezonde voeding en het menselijk lichaam verzameld. Deze passie voor gezonde recepten en kennis over voeding deel ik sinds begin 2021  op het Instagram account ‘madelinsfood.nl’. Ook hier, op deze website neem ik je daar graag in mee! In hoe ons voedsel in elkaar steekt, hoe het wordt gemaakt, waar het vandaan komt, wat dat doet met onze gezondheid én hoe je de juiste balans kan creëren tussen gezond en lekker leven! Madelinsfood is een inpirerende (online) plek waardoor gezonde maar vooral lekkere recepten voor iedereen toegankelijk zijn. Deze grote passie deel ik ook met jou tijdens een 1 op 1 coachtraject, waarbij ik je help om weer lekker in je vel te zitten en jouw droomgewicht te bereiken én te behouden! 

Hoe het begon...

Ik ben er al lang van overtuigd dat gezond en gebalanceerd eten leuk en lekker kan zijn en dat iedereen een fijne relatie met eten kan hebben. Mijn doel is om dit met iedereen te delen en iedereen ook zo te laten genieten van voeding. Sinds begin 2021 deel ik daarom recepten en kennis over voeding op het Instagram account ‘madelinsfood.nl’.  Nu doe ik ook hier, wat ik het allerliefste doe: mensen inspireren en motiveren!

Taart buiten 2

Kwaliteitsgeregistreerd diëtist  

Een diëtist is een HBO geschoolde professional op het gebied van voeding en gedrag in relatie tot ziekte en gezondheid. ‘Diëtist’ is een beschermde titel. Deze mag wettelijk gezien alleen gedragen worden door professionals die de vier jarige HBO opleiding voeding en diëtetiek hebben afgerond. Om te laten zien dat een diëtist aan de benodigde competenties voldoet en blijft voldoen staat deze geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. 

 

Wil je graag gecoacht worden, een mogelijke samenwerking bespreken of workshopmogelijkheden bekijken? Neem vrijblijvend contact op! 

Scroll naar boven