Afvallen

Het Succesvolle AfvaltrajectKlaar voor jouw laatste afvalreis ooit?

Coaching

Nooit meer op dieet en 0,5 kg per week afvallen. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, toch? Het kan echt. Klaar voor de allerlaatste keer afvallen in jouw leven? 

We helpen jou graag om de dieetcultuur voor altijd buiten de deur te zetten. We kunnen ons namelijk heel goed voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet, met alle informatie die te verkrijgen is rondom voeding. We zullen je nu alvast een geheimpje verklappen: er bestaan geen verboden producten en je hoeft jezelf niets te verbieden om jouw droomgewicht te bereiken. Én dat kan allemaal, gewoon met normale, alledaagse voeding die jou aanspreekt en in jouw leven past.

Wil jij ook de korte termijn oplossingen de deur uit gooien en leren hoe je dit toe kan passen in jouw dagelijkse leven? 

Plan dan snel een gratis kennismakingsgesprek in waarin we jouw doelen helder maken en kunnen starten met het bereiken van jouw droomgewicht!

 

Hoe werkt een coachtraject?

                 Stap 1

Bekijk de verschillende pakketten voor een coachtraject en denk vast na over welk pakket goed bij jouw behoeften past. Klik hier om de verschillende pakketten te bekijken. 

               Stap 2 

Plan een gratis kennismakingsgesprek in zodat we jouw doelen helder kunnen maken en met het juiste pakket kunnen gaan starten met het bereiken van jouw droomgewicht!

                Stap 3 

Je ontvangt alle informatie die je nodig hebt om te beginnen met jouw laatste afvalreis ooit in jouw mail               Stap 4

Maak de opdrachten, maak gebruik van de handige tools en recepten en zet jouw persoonlijke coach in om alles uit de coaching te halen.


                  Stap 5

Verlies 0,5 kg per week op een duurzame manier, waardoor die kilo’s er voor eens en altijd vanaf blijven! Vergoeding 

MadelinsFood valt onder niet-gecontracteerde zorg. Dit is een bewuste keuze, zodat we jou kunnen helpen op een duurzame manier en jij echt de hulp krijgt die nodig is.

Vanuit de basisverzekering wordt 3 uur dieetadvies per jaar vergoed. Heb jij een aanvullende verzekering? Dan wordt er wellicht nog meer vergoed. Voor de zorg die vergoed wordt uit de basisverzekering betaal je wel de eigen risico.

De tarieven die worden vergoed liggen bij de meeste zorgverzekeraars tussen de 60 en 70 euro per uur. Dat komt dus neer op 180-210 euro die vergoed wordt. Check bij jouw zorgverzekering of dit bedrag geheel of gedeeltelijk vergoed wordt. Het restitutietarief ligt meestal tussen de 65 en 100% Deze kosten voor het traject worden dan alleen in rekening gebracht als je je eigen risico nog niet volledig gebruikt hebt.

Verder is er vanuit de werkgever vaak een mogelijkheid om je loopbaanbudget in te zetten op activiteiten die bijdragen aan jouw duurzame inzetbaarheid. Coaching door een diëtist is een goede manier om daaraan bij te dragen. Kijk dus zeker wat er mogelijk is voor vergoeding vanuit de werkgever. 

 

Veelgestelde vragen

Hoe vaak spreek ik mijn coach?

Dit is afhankelijk van welk pakket jij hebt gekozen. Bij het Basis pakket, heb je 1 keer in de 6 weken een online coachgesprek en kan je jouw coach wekelijks bereiken op Whatsapp met jouw dringende vragen. Bij het Plus pakket, spreek je jouw coach 1 keer in de 4 weken tijdens een online coachgesprek en kan je 2 keer in de week jouw dringende vragen via Whatsapp stellen. Bij het Premium pakket spreek je jouw coach 1 keer in de 4 weken tijdens een online coachgesprek en heb je iedere doordeweekse dag de mogelijkheid om jouw coach al jouw dringende vragen te stellen. 

Wat krijg ik bij een coachtraject?

We gaan samen voor minimaal 12 weken aan de slag. Dat zorgt ervoor dat je een goede start kan maken aan jouw afvalreis. Er zijn 3 verschillende pakketten waar je uit kan kiezen. Lees hierboven bij de vraag ‘Hoe vaak spreek ik mijn coach?’ hoe vaak je contact hebt met jouw coach. Klik hier om te zien wat je daarnaast allemaal krijgt bij een coachtraject. 

Hoe lang duurt een coachtraject?

We gaan samen voor minimaal 3 maanden samen aan de slag. Vaak is het verstandig om na deze 12 weken door te pakken. We kunnen samen evalueren welke behoeften jij nog hebt bij jouw afvalreis. In 3 maanden kan je een hoop leren, maar is er vaak ook nog een hoop te leren. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt om dit de laatste afvalreis ooit te laten zijn.

Moet ik nog extra dingen aanschaffen voordat ik begin?

Nee, bij MadelinsFood leer je aanpassingen te maken in jouw dagelijks patroon, waardoor je geen gekke veranderingen hoeft toe te passen en moeilijke boodschappen in huis hoeft te halen. Alles wat je nodig hebt ontvang je van ons in het coachtraject!

Wat zijn de kosten voor een coachtraject?

De kosten variëren, afhankelijk van jouw behoeften! Niemand is namelijk hetzelfde en heeft daarbij dezelfde begeleiding nodig. 1 ding is in ieder geval zeker, met 1 van de pakketten heb jij een goede stok achter de deur, om gewicht te verliezen en om te leren hoe je dat er nooit meer aan laat komen! Klik hier om de verschillende pakketten te bekijken. 

Wat zij kunnen, kun jij ook!

Scroll naar boven